Welkom in de Logflow Tower

 

De Logflow Tower bevindt zich vlak aan de E40-afrit ter hoogte van Oostkamp in de richting van Oostkamp-centrum. Ca. 300 meter verder vind je de inrit van de O-Forty campus aan jouw linkerzijde, ter hoogte van de zwarte container met de banner van O-Forty.  Gelieve eerst verder te rijden richting rondpunt, om daarna de afslag terug te nemen en dan rechts af te slaan om de campus op te rijden.

Vervolgens rij je verder op de inrit tot aan de slagboom ter hoogte van de groen-gele bol op onderstaand kaartje, waar je een inrijbewijs kan nemen uit de automaat. De groene pijl wijst op de inrit van de ondergrondse parking. Gebouw E is de Logflow Tower. Let wel, de huidige inrit kent een lichtjes ander tracé dan op onderstaand kaartje, aangezien gebouwen F, G en H nog niet gerealiseerd zijn.

 

Vervolgens is het altijd aangewezen om binnen te rijden in de ondergrondse parking. Het aantal plaatsen bovengronds is heel beperkt. Je kan steeds binnen het halfuur gratis terug buitenrijden.

Eens binnengereden in de parking vind je de parkeerplaatsen van Logflow terug door op het einde links af te slaan (180° bocht) en vervolgens terug door te rijden tot op het einde. Let op, indien je eerder al naar links zou afslaan, rij je een stukje tegen de richting in.

De 20 parkeerplaatsen van Logflow vind je vervolgens aan de linker- en rechterkant, aangeduid met bordjes met het Logflow-logo. Wanneer alle plaatsen in gebruik zijn, kunnen ook andere lege parkeerplaatsen ingenomen worden. Let er vooral op om geen gereserveerde plaatsen met andere bordjes in te nemen.

De ingang van de Logflow Tower herken je op de foto’s hieronder. Door de trap omhoog te gaan of de lift te nemen kom je binnen, we ontvangen jou graag op het 3e verdiep.

Download de volledige toegangsinstructie.