CEO Logflow in Trends - Mensen achter de cijfers

CEO Logflow in Trends - Mensen achter de cijfers

Wim Clappaert, recent benoemd als CEO van Logflow, aan het woord in Trends. Benieuwd naar de mens achter de cijfers? Wim vertelt in deze rubriek openhartig over zijn nieuwe job, zijn drijfveren en de Logflow ambities. 

Wim heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in industriële ondernemingen. De eerste 15 jaar daarvan waren bij Deceuninck in Europa en in de Verenigde Staten. Daarna ging hij achtereenvolgens aan de slag bij Unilin en bij Sioen waar hij internationale directiefuncties in Operations & Supply Chain vervulde.

Zijn ervaring bij deze 3 productie-georiënteerde multinationals ligt in lijn met de focus van Logflow op logistiek advies aan distributie- en productiebedrijven. Wim staat voornamelijk bekend als people manager. Hij zal de duurzame groei van de Logflow organisatie ondersteunen en richting geven.  De internationalisatie van Logflow staat ook in zijn agenda.

In deze huidige Corona situatie ligt Wim’s primaire taak in het bijsturen van de organisatie om deze crisisperiode beter te doorstaan en Logflow klaar te stomen voor de toekomst.

Eric Vandenbussche verdwijnt hierdoor niet uit de organisatie.  De overdracht van de operationele leiding biedt de mogelijkheid om Eric, als founder – CSO, op de Strategie en Business Development van Logflow te laten focussen.  Visie en innovatie blijven cruciaal in de strategische uitbouw van Logflow.

Samen bouwen we Logflow verder uit om jullie vandaag en morgen verder te kunnen ondersteunen van Concept tot Go-live.  

 

 

 

Geplaatst op: 27.03.2020
Terug naar het nieuwsoverzicht