Logflow genomineerd als Trends Gazelle 2019

Logflow genomineerd als Trends Gazelle 2019

Logflow is genomineerd als één van de Trends Gazellen 2019 voor de provincie West-Vlaanderen. 


Sterk groeiende bedrijven
18 jaar lang al bekroont het economische weekblad Trends per provincie 200 Trends Gazellen voor hun uitstekende groei en hun positieve invloed op het economische landschap in de regio. Trends Gazelle word je op basis van harde, objectieve groeicijfers van de laatste vijf jaren: groei in omzet, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde. (bron: Trends)
“Logflow werkte de afgelopen jaren zeer ambitieus aan een groeistrategie. We willen een groeibedrijf zijn en blijven. We willen onze medewerkers blijvend de kans geven om zich te ontplooien en met ons mee te groeien”.

Sterk team
Zo'n mooie groei realiseren - doe je natuurlijk niet alleen! Deze nominatie is dus het ideale moment om de 26 medewerkers en vooral ook al de talrijke klanten nog eens extra in de bloemetjes te zetten.
Bij Logflow zijn ze trots met deze nominatie: “Het is een bijzonder mooie erkenning van de ontwikkelingen en resultaten die we samen met onze werknemers en klanten de voorbije jaren hebben gerealiseerd. In dit lijstje van snelst groeiende bedrijven van België terechtkomen is al een overwinning op zich. Maar als Vlaams consultancy bedrijf in een niche segment dit resultaat neerzetten, geeft deze erkenning een extra dimensie. Bovendien is het een leuke vaststelling dat Logflow vaak een cruciale rol speelt als logistieke adviesverlener bij groeibedrijven, die net als ons positief bijdragen aan het ondernemingsklimaat in hun regio. Heel wat van onze klanten zijn terug te vinden in de selectie van genomineerden.”

Sterke ambities en een toekomstgerichte visie
“We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid in Vlaanderen en blijven hier sterk in investeren. Vanuit deze sterke basis willen we de Belgische en Europese markt veroveren; we willen ‘top of mind’ en ‘partner for life’ zijn als het over logistieke uitdagingen gaat. Samen met onze klant ontwikkelen we een visie en zoeken naar een innovatieve oplossing binnen een maatschappelijk verantwoorde context. Om die groei te realiseren blijven we inzetten op mensen. ” 


Bent u benieuwd naar onze vacatures? Neem snel een kijkje bij onze vacatures.

 

Geplaatst op: 22.03.2019
Terug naar het nieuwsoverzicht