Smart Production Day - Agoria

27.09.2019Innovatie

“SMART” PRODUCTION DAY

Met 'Lean' op weg naar Factory of the Future

Agoria's Food & Beverage Technology Club en Lean Lead organiseren op donderdag 26 september het LEAN-event van België. Een uniek tweedelig initiatief waar bedrijven elkaar inspireren en van elkaar leren. Schrijf snel in, dan bent u zeker van uw plaats.

Je krijgt inzicht in hoe anderen SMART op weg zijn naar hun toekomst. De nadruk ligt vooral op praktijkgetuigenissen en ervaringsuitwisseling. SMART gaat over productiesystemen, maar ook over mensen die beter en nog slimmer samenwerken.

Logflow brengt één van de 12 lean speed cases uit de praktijk. Op korte tijd ontdek je tijdens deze parallelle tracks  "Smart manufacturing" of "Smart Processing" de nieuwste innovaties en services.

 

Hoe komen tot een verantwoorde automatisatie binnen een complex productiegegeven ?

Vele productiebedrijven in tal van sectoren, KMO’s en ook grote bedrijven zijn genoodzaakt hun logistiek zo efficiënt mogelijk te organiseren.  Productieplants staan voor complexe goederenstromen naar inslag, opslag, productiebevoorrading en uitslag. Kunnen de verschillende logistieke bottlenecks via harde automatisatie weggewerkt worden? Hoe pak je zoiets aan? Welke middelen dienen dan ingezet te worden? Hoe de automatisatie opzetten en welke automatisatiecomponenten zijn economisch verantwoord? Wat is de impact op de magazijnwerking?

Onze case toont u de weg tot de besluitvorming: van probleemstelling over een logistieke audit tot keuze van een verantwoorde investering met re-layout, automatisatie met AGV’s en nieuwe magazijn-componenten tot gevolg. 

Voor verdere info en inschrijvingen

26/9/2018 - Blue Point Antwerpen  

Terug naar het evenementen overzicht