Ecoline

Ecoline investeert fors in volautomatisch magazijn en IT-integratie

Ecoline - non-woven en paper converting

Ecoline - non-woven en paper converting

Reeds jaren is Ecoline actief in de wereld van non-woven, poetspapier en poetslappen. Na belangrijke uitbreiding van gebouwen en machinepark, is het bedrijf uitgegroeid tot volwaardig convertor van deze producten. 
 
Als specialist in de verwerking van non-woven en poetspapier, bieden zij voor elk reinigingsprobleem een gepaste oplossing aan ! Meer dan 300 referenties zijn dan ook uit voorraad leverbaar. In aanvulling hierop wordt, in samenspraak met de klant, maatwerk en private label geproduceerd en gestockeerd. 

Klant aan het woord

Als kleine kmo realiseerde Ecoline een groots logistiek automatiseringsproject: de bouw van een hoogbouwmagazijn met wisselrijdende kraan en de integratie van de productie- en magazijnbewegingen via een WMS- en MES-implementatie. Aan de basis van het project liggen gunstige investeringskansen, maar ook plaatsgebrek en een familiale langetermijnvisie. De West-Vlaamse producent doet het verhaal uit de doeken, samen met zijn projectpartners: Egemin Automation, Logflow en Objective International:
 

Meer weten over deze case?

Geef hier uw email adres in en dan ontvangt u deze case in pdf.