Logflow genomineerd als Trends Gazelle 2022

Logflow genomineerd als Trends Gazelle 2022

Met trots kunnen we aankondigen dat Logflow genomineerd is voor de Trends Gazellen award West-Vlaanderen, binnen de categorie ‘Middelgrote ondernemingen’. Trends Magazine selecteert dit jaar voor de 21ste keer de Trends Gazellen. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cash-flow over de voorbije vijf jaar.

Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

De afgelopen jaren werkte Logflow zeer ambitieus aan een groeistrategie. Logflow is een onafhankelijk logistiek adviesbureau dat zowel kmo’s als multinationals begeleidt bij het uitvoeren van projecten met focus op warehousing en productie. Dat gaat van strategisch advies, over plant engineering tot go-live begeleiding bij de implementatie van de oplossing.

Intussen bestaat het team uit meer dan 50 consultants. Het samenspel van competenties, creativiteit & methodiek zorgt voor een innovatieve oplossing binnen een maatschappelijk verantwoorde context.

Geplaatst op: 06.12.2021
Terug naar het nieuwsoverzicht