Logflow breidt uit en benoemt Wim Clappaert tot CEO

Logflow breidt uit en benoemt Wim Clappaert tot CEO

Om de snelle groei en de internationale expansieplannen van Logflow te supporteren besliste de raad van Bestuur om Wim Clappaert (52) als  CEO aan te stellen. 

Wim Clappaert studeerde af als burgerlijk ingenieur electromechanica, operations management.  Zijn basisopleiding vulde hij aan met opleidingen bedrijfskunde aan de KULeuven, University of Delaware en Vlerick.  Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in industriële ondernemingen. De eerste 15 jaar daarvan waren bij Deceuninck in Europa en in de Verenigde Staten. Daarna ging hij achtereenvolgens aan de slag bij Unilin en bij Sioen waar hij internationale directiefuncties in Operations & Supply Chain vervulde.

Zijn ervaring bij deze 3 productie-georiënteerde multinationals ligt in lijn met de focus van Logflow op logistiek advies aan distributie- en productiebedrijven. Wim staat voornamelijk bekend als people manager. Hij zal de duurzame groei van de Logflow organisatie ondersteunen en richting geven.  De internationalisatie van Logflow staat ook prioritair in zijn agenda. 

Eric Vandenbussche verdwijnt hierdoor niet uit de organisatie.  De overdracht van de operationele leiding biedt hem de mogelijkheid om zich, als founder – CSO, op de Strategie en Business Development van Logflow te focussen.  Zijn visie en innovatie blijven cruciaal in de strategische uitbouw van Logflow.

We wensen Wim veel succes!

Geplaatst op: 03.03.2020
Terug naar het nieuwsoverzicht