VEK Gent Career Day

16.02.2021Jobbeurs

Logflow verwelkomt u op de VEK Career Day.

 

VEK Recruitment organiseert op dinsdag 16 februari van 12 tot 18 uur de jaarlijkse jobbeurs voor elke student met een economische studie of interesse. 

Jammerlijk genoeg dwingt de huidige sanitaire crisis ons om dit jaar een online editie te maken. Niet getreurd! Ons aanbod zal nog altijd even divers, up-to-date en kwalitatief zijn. Een tachtigtal bedrijven uit diverse sectoren zullen dit jaar deelnemen. (Zie volledige lijst onderaan).

Opzoek naar jouw springplank voor de toekomst? Registreer je nu al voor de Career Day en vul je profiel aan. Jouw eerste stappen beginnen vandaag. 

https://vek.graduateland.com/nl/event/4607

 

Welke studenten hebben nu baat bij een VEK Career Day?

  • Afstuderende studenten die op zoek zijn naar hun eerste job.
  • Afstuderende studenten die na hun studies nog verder wensen te studeren.
  • Studenten die op zoek zijn naar een interessante internship/stage.

VEK Recruitment is dan wel gevestigd in Gent, dit betekent niet dat enkel Gentse studenten welkom zijn. Iedere student, van elke faculteit en universiteit/hoge school is welkom. Wij willen jullie alle kansen bieden om een mooie toekomst uit te bouwen.

Zelfs voor studenten die nog niet afstuderen. Op de VEK Career Day leg je contacten en netwerken voor de toekomst. Hier kan je al nadenken wat je wilt doen met je verdere leven of wat de volgende stappen zullen zijn in je carrière.

Wat kan je verwachten?

VEK Career Day werkt dit jaar samen met het platform GRADUATELAND. Graduateland is een online platform dat (afstuderende) studenten in contact brengt met werkgevers en/of business schools. Via dit platform kan je eenvoudig op zoek gaan naar je gewenste bedrijf en je eigen account helemaal naar je hand zetten. We raden ten zeerste aan om een CV te koppelen aan je account, aangezien je dit makkelijk kan uitwisselen met de bedrijven waarin je geïnteresseerd bent.

Dit jaar werken we ook met CompanyMatch op onze VEK-site
( https://www.vek.be/nl/mijn-profiel-company-match ). Op basis van deze tool kunt u uw favoriete bedrijfseigenschappen ingeven en al verkennend op zoek gaan naar welk bedrijf qua corporate culture goed bij je eigen waarden en normen past.

Hoe raak ik nu in contact met de werkgevers?

Via de evenementenhal vind je verschillende bedrijfsstanden. Wil je een contact leggen? Klik in een bedrijfsstand op een chat-onderwerp en leg je contact voor de toekomst. Na het chatten is er de mogelijkheid om een stapje verder te gaan en kan je al actief een videocall doen met de recruiters van je favoriete bedrijf. De bedrijven kunnen ook u aanspreken als ze zien dat je geïnteresseerd bent in een bepaalde sector.

https://vek.graduateland.com/nl/event/4607

 

 

Terug naar het evenementen overzicht