Supply Chain Innovations: case Milliken

04.06.2020Innovatie

Tijdens Supply Chain Innovations presenteren we een gigantisch aanbod van kennis inzake innovatieve toepassingen binnen het ruime domein van Supply Chain Management zodat u in 1 dag tijd weer volledig op de hoogte bent en gefundeerd de beste beslissingen kunt nemen.

Hiervoor ontwikkelden we drie pijlers. Een high level seminarprogramma met tientallen kwalitatieve uiteenzettingen.
Een beperkte groep ontwikkelaars van uiteenlopende oplossingen, leiders in hun sector, die u graag tonen wat vandaag én morgen kan.
Een nieuw innovatief netwerkplatform waardoor iedereen in staat is om met iedereen te netwerken via ons speciaal ontwikkelde online datingsysteem.

Kom luisteren naar onze case  Milliken Europe


Redesign van een Europees distributienetwerk in de specialty chemical industrie
Alain Van Den Berghe, Business Finance & Supply Chain Leader Chemicals Europe – Milliken
Luc Forceville, , expert supply chain projects – Logflow

 
Vanuit zijn diverse productiesites in de VS en Azië distribueert Milliken Europe hoogwaardige plastiek additieven en polymerische vloeibare kleurstoffen voor de industrie via twee distributiecentra in Europa, één in het Verenigd Koninkrijk en één in België. Dat netwerk was historisch ontstaan.
Samen met Logflow heeft Milliken dat netwerk geëvalueerd vanuit een kosten- en servicestandpunt om te komen tot een geoptimaliseerde distributie set-up. Deze diende als basis voor een brede marktbevraging bij mogelijke logistieke dienstverleners. Ondertussen is de transitie naar de nieuwe 3PL succesvol geïmplementeerd.


4 juni 2020 | Antwerp Expo

Meer info

Terug naar het evenementen overzicht