1 jaar later

Herinnert u zich exact 1 jaar geleden nog? De overname van Veltion door Logflow? Wij hebben ondertussen niet stilgezeten.
 
U zoveel mogelijk ontzorgen als klant, dat is onze topprioriteit. Altijd al zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Daarom hebben we alles op alles gezet voor een vlotte overgang en een maximale interne kennisuitwisseling, zodat u optimaal de vruchten plukt van onze integratie met Veltion. Het resultaat lees je hieronder.

Het resultaat

Door onze krachten te bundelen beschikken we nu over een unieke waaier aan expertises om u verder te helpen op vlak van uw volledige productielogistiek.

Wenst u uit te breiden als productiebedrijf of verder te groeien binnen de bestaande faciliteiten, maar loopt u tegen problemen aan op vlak van productiestrategie, magazijnwerking, productielogistiek, efficiëntie, doorlooptijd, digitalisering, Lean, veiligheid, ergonomie, de juiste competenties …? Informeer dan vrijblijvend naar onze Masterplan-aanpak: uw volume verdubbelen met tegelijk 30% efficiëntiewinst is geen uitzondering!

Of misschien bent u eerder gebaat bij onze gloednieuwe Productieorganisatie audit, zodat u weet wat uw verbeterpotentieel is alvorens aan de slag te gaan? We kijken ernaar uit om van u te horen!

Zij gingen u voor

“Als diepvriesbedrijf hebben we gedurende 50 jaar telkens stukken bijgebouwd, waardoor de logistieke flow niet meer optimaal was. We plannen een volledige nieuwbouw, wat ons toelaat om de flow van de verschillende productieprocessen in kaart te brengen en te perfectioneren. Logflow heeft onze oogkleppen weggenomen en inzichten gegeven in een optimale productieflow. Een goede logistiek is de basis voor een efficiënte werking. Voor een voedingsbedrijf is de voedselveiligheid het belangrijkste en enkel met een goede flow kan dit ook gegarandeerd worden.”
Patricia Adriaens –
Gedelegeerd Bestuurder, Fribona NV

Wist u dat Logflow begeleidt van ontwerp tot go-live?

U leest alles over onze vernieuwde dienstverlening op www.logflow.be. Logflow staat voor een team van ingenieurs dat de logistieke theoretische kennis combineert met de nodige operationele ervaring. Wij kennen de magazijn- en productie-organisatie door en door en kunnen dan ook praktisch onderbouwde oplossingen aanbieden. Passie voor logistiek is onze drijvende kracht en het cement van onze organisatie. Als team beheersen we de totale logistieke & productieorganisatie, de harde automatisatie en de IT automatisatie.

De volgende stap...

… is een volledige versmelting van Logflow en Veltion, om ook naar de buitenwereld onze interne eenheid te benadrukken. Wij bereiden onze systemen en externe documenten voor op deze verandering, die zal ingaan vanaf 1 december 2020. Veltion BV heet vanaf dan voortaan officieel Logflow NV. Een officiële formaliteit, die geen enkele impact heeft op uw lopende orders of contracten.

Wat er niet verandert

Uw huidige contactpersonen staan nog altijd voor u klaar. Nu en in de toekomst. En ook onze adressen blijven ongewijzigd - naast ons hoofdkantoor in Loppem kan je nog steeds terecht in onze kantoren in Gent en Zandhoven - net als op onze telefoonnummers. Via het GSM-nummer hieronder kan je steeds ook terecht bij onze collega Sylvie Sepot, Commercieel Directeur bij Logflow.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Of kunnen we u op een andere manier helpen? Laat het ons gerust weten via info@logflow.be.
 
Wij waarderen uw vertrouwen en kijken uit naar een verdere duurzame samenwerking!
 
Met vriendelijke groeten,
Eric Vandenbussche


Logflow NV
Heidelbergstraat 18A/003
B-8210 Loppem


info@logflow.be
tel. +32 (0)50 67 14 20
GSM +32 (0)474 97 07 45
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.

U ontvangt deze e-mail omdat u in het verleden al heeft samengewerkt met Logflow of Veltion of omdat u te kennen heeft gegeven dat u informatie over onze activiteiten wilt ontvangen via e-mail.

Ons adres is:
Logflow NV
Heidelbergstraat 18A/003
B-8210 Loppem

Wens je aan te passen hoe je e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of uitschrijven uit deze lijst.