Henk Deloof wordt commercieel directeur bij Logflow

Henk Deloof wordt commercieel directeur bij Logflow

De indiensttreding van Henk Deloof als commercieel directeur kadert in het ambitieus groeiplan van Logflow.

Henk Deloof was voorheen actief als commercieel verantwoordelijke bij Egemin, een automatiseringsbedrijf uit Zwijndrecht dat sinds enige tijd deel uitmaakt van de Kion groep (Still, Linde, Dematic…).  Logflow, als onafhankelijk consulting bedrijf met een sterke focus op automatisering binnen de magazijnwereld en de logistiek in het algemeen, kan de rijke ervaring van Henk Deloof dan ook perfect inpassen.

De 3 pijlers van Logflow zijn logistiek, IT en automatisering. Met een snel evoluerende markt en technologie is het bij veel bedrijven soms moeilijk om up-to-date te blijven, zowel qua logistieke processen als qua technologie. Het team van Logflow kan zijn klanten een onafhankelijk platform bieden waar zij met al hun logistieke vragen terecht kunnen. Logflow is reeds sterk verankerd in de West- en Oost Vlaamse regio, maar wil ook zijn competenties aanbieden in andere regio’s. Naast de uitbouw van het recent geopende kantoor in Zandhoven zijn er al plannen richting Wallonië en Frankrijk.

Logflow werd in het jaar 2000 opgericht door Eric Vandenbussche. Na 11 jaar alleen voor alle taken in te staan, ging hij in 2011 resoluut voor groei. Logflow staat intussen bekend als een team van ingenieurs dat de logistieke kennis combineert met de nodige operationele ervaring. Passie voor logistiek is hun drijvende kracht en het cement van de organisatie. Stilstaan is achteruit gaan. Daarom wil Logflow een pioniersrol blijven vervullen in het logistieke landschap.  We zijn er van overtuigd dat we eerst moeten organiseren alvorens te automatiseren en dat dit laatste enkel succesvol kan zijn wanneer men voldoende onafhankelijkheid kan bieden t.o.v. toeleveranciers. Deze onafhankelijkheid moet uitmonden in de juiste logistieke oplossing, zij het manueel, semi-manueel of volautomatisch.

Het is dan ook logisch dat beide partijen elkaar in dit ambitieuze verhaal gevonden hebben.

Geplaatst op: 20.01.2017
Terug naar het nieuwsoverzicht